Search
Thursday, April 18, 2024 ..:: Forum ::..   Login
 Forum Minimize
 
  For Um  Discussions  CROfesionalci  Natječaj: SERIJSKI UMJETNIK SAM JA
Previous Previous
 
Next Next
New Post 3/24/2009 10:57 AM
  darkomacan
11 posts
No Ranking


Natječaj: SERIJSKI UMJETNIK SAM JA 
Modified By darkomacan  on 3/24/2009 11:58:10 AM)
Malo me štrecnulo kad sam vidio da Goran D. sprema tri epizode Sergeja. Ne zato što bih se bojao da mi otme seriju i samo malo zato što mislim da se tako stvara usporedni kontinutet koji nije nužno dobra stvar, već uglavnom zato jer mi se čini da bi se pozitivna energija Inicijative trebala iskoristiti kao pokretač za nešto više od fan-fictiona.

Najme kaj: imamo bar 4 i pol epizode o kojima se govori (Maximova, koja je stigla i dobra je, Jurica/Rico, Jurica/Fab, Goran D. i Bornin scenarij koji čeka crtača). Pretpostavimo li, na temelju minulog rada, kako će se epizode pokazati objavljivima, puni smo za do kraja godine. Prijedlog je zato da te Sergej epizode promatramo kao test svoje vrste i da se svakome tko "diplomira" ponudi rad na vlastitoj seriji koja bi bila objavljena ili u SS-u ili u Q-u (evo, za Q 24 mi ovaj čas fali oko 48 stranica) ili ... naći će se mjesto.

Uvjeti:

- Poslati scenarij prve epizode vlastite serije, sinopsis idućih dviju epizoda i prve dvije nacrtane stranice na darkomacan (na) jahuju s naslovom "SERIJSKI UMJETNIK SAM JA"

- epizode neka imaju 6 ili 8 stranica i neka su NNNI (nenanizane, neka stoje za sebe)

- žanrovi nisu ograničeni, životinjski likovi nisu uvjet, ali se nivoi golotinje, seksa, psovki i nasilja trebaju prlagoditi Sergejevim

- tehnički uvjeti isti (pogledati na Forumu Lavirintove proporcije), na ogled slati jpgove, za finalno verziju 600dpi lajnart .tiff

- odrađivanje Sergej epizode prije sudjelovanja u "Serijskom umjetniku" nije apsolutno nužno, ali je svakako nepoštena prednost; sudjelovanje je otvoreno svima koji su sami sposobni pročitati ove uvjete

- broj prihvaćenih serija nije ograničen, dobrih stripova nikad previše

- sudci: ja i Dekara

- rok za slanje: moj rođendan (12. 9.)

- imate li seriju za koju ste uvjereni da je dobra, a ne uklapa se u gornje uvjete, svejedno je pošaljite (dobro bi mi album li dva došli za Q-ove 17-20)

I to je to od uvjeta kojih se mogu sjetiti.

Nu, ako je nekome baš do najamnoga rada, znajte kako drug i djelatnik Dekara budnim okom pazi na sve prispjele radove ne bi li uočio kojeg kandidata za ZZCP. Želite li podebljati svoje izglede, pošaljite mu koji pin-up te oror-obitelji (adresa je blekendekara (na) gmejlu). ZZCP čak i plaća, otprilike kaugumu po stranici, iako ne za pin-upove.

Uz to, UNUK INICIJATIVE stiže možda već idući tjedan.

Uuu!

(mcn)


 
Previous Previous
 
Next Next
  For Um  Discussions  CROfesionalci  Natječaj: SERIJSKI UMJETNIK SAM JA

 Print   
Copyright 2009.-2012. by Darko Macan   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2024 by DotNetNuke Corporation